BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray Genel Kurulu'nda ikinci kavga----

Galatasaray Genel Kurulu'nda ikinci kavga

Galatasaray Genel Kurulu'nda ikinci kavga
06 Aralık 2014 - 18:55 www.finansgundem.com

Galatasaray'ın Olağanüstü Genel Kurulu'nda ikinci kez tartışma yaşandı

Galatasaray'ın Olağanüstü Genel Kurulu'nda Mete İkiz konuşurken eskiden Adnan Polat'ın ibra edilmediği toplantıda divanda bulunan Begüm Özkan'ın lafı geçince Begüm Özkan da söz almak için divana müracaat etti. Tartışmalar çıktı.

Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, "olayın kişisel olduğunu, bugünün konusu olmadığını" söylerek söz hakkı vermedi. Toplantının ilk bölümünde de benzer bir olay yaşayan Osman Tanburacı da toplantı salonunun düzenini bozacak şekilde bağırmaya başladı. Kendisini uyaran üye Mengüç Okan'a da hakaretler yağdıran Tanburacı, gerilimi tırmandırdı. Ancak araya giren genç üyelerden Mehmet Kamil Erişen, Tamburacı'yı salondan dışarı çıkararak olayın daha da vahim bir durum almasına engel oldu. Üyelerin tamamına yakını Tanburacı ve Özkan'ın yaptıklarını "Galatasaray'ın hiçbir yerine yakışmıyorlar" diyerek eleştirdiler.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)