BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporGalatasaray FETÖ'cülerle ilişkisini kesiyor----

Galatasaray FETÖ'cülerle ilişkisini kesiyor

Galatasaray FETÖ'cülerle ilişkisini kesiyor
09 Eylül 2016 - 14:25 www.finansgundem.com

Galatasaray FETÖ ile ilişkisi bulunan Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Arif Erdem, Eski Bursa Valisi Şahabettin Harput, Hakan Şükür ve İsmail Demiriz'i kulüp üyeliğinden ihraç ediyor.

Galatasaray Kulübü üyesi 5 isim FETÖ ile ilişkileri olduğu gerekçesiyle kesin ihraç talebi ile Galatasaray Disiplin Kurulu'na sevk edilmişti. Disiplin Kurulu'nun 21 Eylül Çarşamba günü toplanacağı bildirildi.

Disiplindeki 5 ismin adreslerine savunmaları için tebligat gönderildi. Disiplin Kurulu, bu isimleri ihraç etme yönünde karar verirse, 27 Eylül Salı günü toplanacak yönetim kurulu son sözü söyleyecek ve onay çıkması durumunda FETÖ'cülerin Galatasaray'la ilişkisi tamamen kesilecek.

Galatasaray Kulübü üyeliğinden atılacak isimler şunlar:
Eski İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Arif Erdem, Eski Bursa Valisi Şahabettin Harput, Hakan Şükür ve İsmail Demiriz.

ZEKERİYA ÖZ İTİRAZ ETMEMİŞTİ
Bilindiği gibi FETÖ'cü kaçak savcı Zekeriya Öz bir süre önce kulüp üyeliğinden atılmıştı. Öz'ün yüz kızartıcı suç işlediğine ve hüküm aldığına dikkat eden Disiplin Kurulu, ihraç kararı vermiş, yönetim kurulu da bunu onaylamıştı. Öz, itiraz etmediği için ihraç kararının Genel Kurul'da oylanmasına gerek kalmamış ve kulüpten atılma işlemi resmiyete dökülmüştü. (Sabah)

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • damardanaslan09 Eylül 2016 14:54

    50 milyon euroluk Ribery'i elinden kaçıran Adnan Öztürk'ü.. Ribery'yi 10 gün sonra alırız diye sallayan, hukuk dehası Mehmet Helvacı'yı.. zevzeğin dikalası, müzmin muhalif Hayri Kozak'ı.. Tanburacı'yı.. milleti bara-pavyona alıştırınca takımdan şutlanıp boku Fetö'ye atan, şikeci askere kaçağının koğuş arkadaşı Ümit Karan'ı..GS düşmanı medyacılardan kongre üyesi olanları..tescilli GS düşmanı Turgay Demirel'i kovun da bir halta benzesin..