BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFutbolda rüşvet skandalı----

Futbolda rüşvet skandalı

Futbolda rüşvet skandalı
09 Haziran 2018 - 00:38 www.finansgundem.com

Rüşvet aldığı iddia edilen Gana Futbol Federasyonu Başkanı Nyantakyi, görevinden istifa etti

Afrika ülkesi Gana'da futbola rüşvet bulaştı. Gana Futbol Federasyonu Başkanı Kwesi Nyantakyi, rüşvet aldığının ortaya çıkması üzerine görevini bıraktı.

Federasyonun internet sitesinden yapılan açıklamaya göre son dönemde hakkında çıkan ciddi iddiaların ardından Gana Cumhurbaşkanı Nana Addo Dankwa Akufo-Addo ile görüşen Nyantakyi, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Başkanlık görevinin yanı sıra FIFA Konseyi'nde de yer alan Kwesi Nyantakyi, Cumhurbaşkanı Akufo-Addo'nun yanı sıra birçok devlet yetkilisinden de özür diledi.

Hafta içi yayınlanan bir videoda, Kwesi Nyantakyi, kendisini iş adamı olarak tanıtan gazeteci Anas Aremeyaw Anas'tan bir otel odasında 65 bin dolar rüşvet almıştı.

Videonun ardından Gana Futbol Federasyonundaki başkanlık görevi askıya alınan Nyantakyi hakkında, FIFA da soruşturma açmış ve konseydeki görevinden 90 gün boyunca uzaklaştırmıştı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)