BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFutbolda dengeleri değiştirecek ücret talebi----

Futbolda dengeleri değiştirecek ücret talebi

Futbolda dengeleri değiştirecek ücret talebi
11 Nisan 2021 - 15:09 www.finansgundem.com

Norveçli süper star Erling Haaland'ın, menajeri Mino Raiola'nın haftalık 1 milyon sterlin ücret talep etmesi futbol camiasında büyük yankıya neden oldu

FİNANSGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERVİSİ
Dünyanın en pahalı futbolcusu olmaya aday 20 yaşındaki Borussia Dortmund oyuncusu Erling Haaland, dev kulüplerin transfer listesinde yer alıyor. Ancak genç yıldız için haftalık 1 milyon sterlinlik (1.37 milyon dolar / 1.15 milyon euro) ücret talebi birçok kulübün bu transferden vazgeçmesine neden oldu. Menajeri Mino Raiola paranın bir kısmını da peşin istiyor. Bu devasa ücret talebini sadece Paris Saint-Germain ve Manchester City'nin ödeyecek finansal gücü olduğu belirtiliyor.

Finansgundem.com’un yaptığı derlemelere göre, Barcelona ve Real Madrid bu yüksek ücret nedeniyle Haaland’ı transfer listesinden çıkardı. Chelsea ve Roman Abramovich'in de bir teklif hazırladığı söyleniyor.

MESSİ VE RONALDO’YU GEÇECEK
Transfer gerçekleşirse Haaland'ın, Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo gibi dünyanın en pahalı futbolcularını geçeceği belirtiliyor. Bonservisini elinde bulunduran Dortmund'un fiyat etiketi ise 154 milyon sterlin (yaklaşık 211 milyon dolar). Haaland’ın sözleşmesi 2022 yazında sona ereceği için Borussia Dortmund'un agresif bir satış politikasıyla bu sene transferin gerçekleşmesini planlıyor.

Borç liginde şampiyon Fenerbahçe

Ali Koç'tan operasyon kararı

TFF duyurdu: O lig için erteleme kararı

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mantık.11 Nisan 2021 21:43

    Yuh şerefsiz!  Altı üstü top sürüyorsun!  10 avro bile etmezsin ama düzeni böyle kurmuşlar.