BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporAli Koç'tan operasyon kararı----

Ali Koç'tan operasyon kararı

Ali Koç'tan operasyon kararı
10 Nisan 2021 - 10:48 www.finansgundem.com

Yapılan büyük yatırıma rağmen yine şampiyonluk yarışından uzak kalan Fenerbahçe'de başkan Ali Koç yeniden bir operasyona hazırlanıyor

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, yeni sezon için bir kez daha operasyon yapma kararı aldı. Başkan Koç; yönetim, teknik ekip ve kadrodan birçok isimle yollarını ayırma kararı aldı.

VOLKAN DEMİREL, MEHMET AURELIO VE SELÇUK ŞAHİN'E GÜLE GÜLE
Alınan bilgilere göre teknik ekipteki herkese veda edilecek. Volkan Demirel ile Mehmet Aurelio'nun görevine son verilecek. İdari koordinatör Selçuk Şahin'e de 'güle güle' denilecek.

KADRODA YİNE ÖNEMLİ BİR REVİZYON YAPILACAK
3 yılda 50 transfer yapıp tam 2 milyar lira harcayan ancak başarı kazanamayan Koç, sezon sonunda yine kadroda önemli bir revizyon yapacak. Transfere için milyon eurolar harcanacak.

YÖNETİM DE DEĞİŞİYOR
Ali Koç seçime yeni bir yönetimle girmeye de hazırlanıyor. Koç'un Selahattin Baki, Sertaç Komşuoğlu ve Metin Sipahioğlu dışındaki isimlere yeni dönemde çalışmayacağı ifade ediliyor.

Fenerbahçe'nin sezon sonunda yollarını ayıracağı isimler:

GUSTAVO GİDİCİ
Son haftaların eleştirilen isimlerinden Luiz Gustavo yol ayrımında. Alınan bilgilere göre Brezilyalı yıldız sezon sonu Fenerbahçe'den ayrılmayı düşünüyor. Luiz Gustavo'nun Lyon ve Marsilya'nın yanı sıra Çin'den de cazip teklifler aldığı öğrenildi.

ALİ KOÇ DA YÜKSEK MAAŞI SEBEBİYLE GÖNDERİLMESİNİ İSTİYOR
Başkan Ali Koç'un da 2 yıl sözleşmesi olan ve 34 yaşına gelen Gustavo'yu yüksek maaşı nedeniyle göndermeye sıcak baktığı öğrenildi. 2019'da Sambacı yıldız için Marsilya'ya 6 milyon Euro ödenmişti.

GÖZDEN ÇIKARILAN DİĞER İSİMLER...
Takımdan gönderilecek diğer futbolcular ise Harun Tekin, Marcel Tisserand, Mauricio Lemos, Filip Novak, Mbwana Samatta, Papiss Cisse, Mame Thiam, Diego Perotti, Jose Sosa, Ferdi Kadıoğlu
(Takvim)

Fenerbahçe ligde 2. sıraya yükseldi

TFF duyurdu: O lig için erteleme kararı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)