BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFuat Oktay açıkladı: Büyük çaplı operasyon başlattık----

Fuat Oktay açıkladı: Büyük çaplı operasyon başlattık

Fuat Oktay açıkladı: Büyük çaplı operasyon başlattık
17 Nisan 2020 - 08:28 www.finansgundem.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "59 ülkeden yaklaşık 25 bin vatandaşımızın ramazan ayını evlerinde geçirebilmesi için büyük çaplı operasyon başlattık" dedi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla 59 ülkeden yaklaşık 25 bin vatandaşın yaklaşan Ramazan ayı ve bayramını evlerinde geçirebilmesi için büyük çaplı bir operasyon başlattıklarını duyurdu.

Oktay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, yeni tip korona virüsle (Kovid-19) mücadelede, Türkiye'nin dünyanın neresinde olursa olsun vatandaşlarının yanında olduğunu belirtti.

Salgına karşı yürüttükleri zorlu mücadele sürecinde dünyanın dört bir yanından 25 bin vatandaşı aileleriyle kavuşturduklarını kaydeden Oktay, "Şimdi de, Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla, 59 ülkeden yaklaşık 25 bin vatandaşımızın yaklaşan ramazan ayını ve bayramı evlerinde geçirebilmeleri için yine Dışişleri, İçişleri, Ulaştırma ve Altyapı, Sağlık, Gençlik ve Spor bakanlıklarımız ve ilgili valiliklerimizle birlikte büyük çaplı bir operasyon başlattık. Amacımız vatandaşlarımızın inşallah mübarek Ramazan Bayramı'nda sevdikleriyle kucaklaşmalarını sağlayabilmek." ifadelerini kullandı.

Oktay, milletin azimli, devletin güçlü ve kararlı olduğunu vurgulayarak, "Bu millet bu zorlu mücadeleyi de tarihte örneklerini defalarca sergilediği gibi hep birlikte kardeşlik ve dayanışma içinde kazanacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • hele bak söyleyene17 Nisan 2020 16:14

    Ne kardeşliği baksana halkı bu dönemde bile öteliyerek muhalafetin yaptığı yardımları engelleyerek geçirme peşiindesiniz. Ağzınızdan çıkanı kulağınız duymuyor.

  • dx17 Nisan 2020 10:53

    Bu ne ya şimdi sağlık bakanı yırtınıyor, öbürü ise habire bir tarafımızı açmaya çalışıyor, bu rezilliğe bir son verin artık... uyumsuzlar...

  • hasan Yildiz17 Nisan 2020 09:55

    BU akp her seyi yuzune gozune bulastiriyor tipki virus gibi.Ornek mi ? Umreden gelen 22.000 insanin cogu viruslu ve bazilari hayatini kaybetti. Sebep mahalle delisi degil AKP dir.