BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransız siyasetçiden Almanya ve NATO'ya tepki----

Fransız siyasetçiden Almanya ve NATO'ya tepki

Fransız siyasetçiden Almanya ve NATO'ya tepki
03 Mart 2024 - 15:39 www.finansgundem.com

Fransız siyasetçi Florian Philippot, Alman hava kuvvetleri subayların ses kaydının Berlin ve NATO’nun yalancılığını kanıtladığını ifade etti.

Fransa'da muhalefetteki Vatanseverler Partisi'nin lideri Florian Philippot, sosyal medya platformu X’te yaptığı açıklamada, Alman subayların Kırım Köprüsü'ne saldırı planını istişare ettiği ses kaydının, ittifakın yalancılığını kanıtladığından Berlin ve NATO için tatsız olduğunu belirtti.

Philippot, “Almanya ve NATO için son derece tatsız bir sızıntı, çünkü halihazırda Rusya ile doğrudan savaş halinde olan NATO'nun korkunç yalanlarını kanıtlıyor” ifadelerine yer vererek, Almanya'da gözlemlenen ‘endişenin’ Scholz'un suçüstü yakalandığını bildiği gerçeğiyle açıklanabileceğini kaydetti.
“3. Dünya Savaşı'nın bir oyun olmadığını” vurgulayan Fransız siyasetçi, halihazırda Ukrayna’da bulunan NATO personelinin geri çekilmesi, Kiev'e yapılan mali ve askeri yardımın durdurulması ve barış görüşmelerinin başlatılması çağrısında bulundu.

Daha önce ARD televizyonuna açıklama yapan Almanya Savunma Bakanlığı, Alman Hava Kuvvetleri subaylarının Kırım Köprüsü'ne saldırı planına ilişkin konuşmalarının dinlendiğini doğrulamıştı.

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, İtalya ziyareti sırasında DPA’ya yaptığı açıklamada, Alman subayların ses kayıtlarının yayınlanmasını ‘çok ciddi bir konu’ olarak nitelendirerek konunun hızla aydınlatılacağını söylemişti.(Sputnik Türkçe)

Fransa, Ermenistan’a silah desteğini sürdürecek

 

Fransa'dan milyarderlere küresel vergiye destek

 

Fransa'da demir yolu çalışanlarından grev kararı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)