BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa'nın İslam karşıtlığı yeniden gün yüzüne çıktı----

Fransa'nın İslam karşıtlığı yeniden gün yüzüne çıktı

Fransa'nın İslam karşıtlığı yeniden gün yüzüne çıktı
22 Kasım 2021 - 17:39 www.finansgundem.com

Fransa'nın Vatandaş İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Marlene Schiappa, Avrupa Birliği Komisyonun eşitlikten sorumlu üyesi Helena Dalli'nin, Avrupa Müslüman Gençlik ve Öğrenci Organizasyonları Forumu'nun temsilcileriyle görüşmesine tepki gösterdi.

Schiappa, Europe 1 radyosunda yaptığı açıklamada, Fransa'nın AB İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Clement Beaune ile Dalli'ye bu görüşmenin nedenlerini sorma kararı aldıklarını söyledi.

FEMYSO'nun sosyal medyada Fransa ve Fransız kültürü hakkında "agresif" ve "suçlayıcı" söylemlerde bulunduğunu öne süren Schiappa, FEMYSO'yu "İslamcı" olmakla suçladı.

Schiappa, ülkesinin "Cumhuriyetin" düşmanlarıyla ve "İslamcılarla" mücadele ettiğini ve onlara maddi yardımda bulunmadıklarını ifade ederek, Avrupa'yı aynısını yapmaya çağırdı.

Dalli, 18 Kasım'da Twitter hesabından yaptığı açıklamada, FEMYSO'nun temsilcileriyle yaptığı görüşmede Avrupa'da genç Müslümanların durumu, ayrımcılık ve nefretle ilgili yaşanan sorunların ele alındığını belirtmişti.

Avrupalıları etkileyen ayrımcılığın her türlüsünü sorgulamaları gerektiğini ifade eden Dalli, görüşmeye ilişkin fotoğraf da paylaşmıştı.

Fransa'da İslam karşıtlığı yükseliyor, Müslümanlara baskı artıyor

 

Fransa’da 'imamlar konseyi' kuruldu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)