BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa'dan şok Suriye açıklaması----

Fransa'dan şok Suriye açıklaması

Fransa'dan şok Suriye açıklaması
03 Eylül 2013 - 18:21 www.finansgundem.com

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Suriye'ye askeri müdahaleye karşı tavırlarını açıkladı

Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, Alman Cumhurbaşkanı ile Elysee Sarayı'nda düzenlediği basın toplantısında, ilk kez Amerikan Kongresi'nin Suriye'ye askeri müdahaleye karşı karar alması durumunda Fransa'nın alacağı tavrı açıkladı.
Hollande, "Amerikan Kongresi reddederse Fransa tek başına hareket etmeyecek. Ama bu kimyasal saldırıda Sarin gazı kullanıldığı tespit edilmiştir. Bu saldırı Esad tarafından yapılmıştır. Bu saldırı yanıtsız kalamaz. Herkes üzerine düşen sorumluluğu almalıdır. Fransa da kendi üzerine düşen sorumluluğu alacak. Esad'a karşı mücadele eden muhalifleri daha güçlü yollarla destekleyeceğiz" dedi.
Hollande, Le Figaro gazetesine söyleşi veren Esad'ın açıkça kendisini ve Fransız halkını tehdit etmesine de sert bir dille yanıt verdi.
Fransa Cumhurbaşkanı, "Esad buna dikkat etsin. Ancak demokratik bir ülkede, bir diktatör o ülkedeki bir gazete aracılığıyla cumhurbaşkanı ve halkını tehdit edebilir ve kimyasal silahlar hakkında yalan söyleyebilir. Ben bu tehditten sonra daha da kararlıyım. Esad'ın yaptıkları cezasız kalmamalı" diye konuştu.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)