BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFransa: Nükleer anlaşmada karar İran'ın----

Fransa: Nükleer anlaşmada karar İran'ın

Fransa: Nükleer anlaşmada karar İran'ın
17 Şubat 2022 - 10:43 www.finansgundem.com

Fransa, 2015 nükleer anlaşmasının tekrar devreye alınıp alınmayacağına birkaç gün içinde karar verileceğini duyurdu. Fransa, Tahran'ın seçim yapması gerektiğini bildirdi.


Fransız Dışişleri Bakanı Jean-Yves Le Drian, dün parlamentodaki konuşmasında Rusya, Çin ve Batılı devletlerin anlaşmanın ana hatlarıyla ilgili fikir birliğine vardığını belirtti ve şunları söyledi: "Şu anda bir eşiğe ulaşmış durumdayız. Haftalar değil, günler içerisinde bu anlaşmanın sonuçlanmasını bekliyoruz."

İran'ın nükleer anlaşma konusunda baş müzakerecisi Ali Bagheri Kani ise, Twitter'dan cevap verdi. Kani, Batılı devletlere "gerçekçi olma, uzlaşmazlıktan kaçınma ve son 4 yılda alınan derslere kulak verme" çağrısı yaptı:

Haftalarca süren yoğun müzakerelerin ardından, bir anlaşma gerçekleştirmeye hiç olmadığımız kadar yakınız; ancak her konuda fikir birliğine varılmadan hiçbir şeye karar verilmeyecek

İran, nükleer görüşmelerde nihai anlaşmaya yakın

 

Polonya'dan ABD ile nükleer reaktör anlaşması

 

İran: Nükleer görüşmeler kritik bir eşikte

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)