BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFOMC tutanakları açıklandı----

FOMC tutanakları açıklandı

FOMC tutanakları açıklandı
10 Nisan 2013 - 16:20 www.finansgundem.com

FED, FOMC tutanaklarını açıkladı. Varlık alımlarının yıl sonuna doğru yavaşlaması bekleniyor

ABD Merkez Bankası (FED), Açık Piyasa Komitesi (FOMC) tutanaklarını planlanandan önce açıkladı. Daha önce tutanakları Türkiye saati ile 21.00'de açıklayacağını belirten FED, tutanakları saat 16.00'da yayına verdi.
FED'in açıkladığı FOMC tutanakları, üyelerin varlık alımlarının ekonomiye faydaları ve alım hızının ne zaman ayarlanması gerektiği konusunda görüş birliği içinde olmadıklarını ortaya koydu.
Üyelerin bir çoğu FED'in yaptığı varlık alımlarının faydalarının riskleri ve maliyetleri aştığını savunurken, birkaç üye ise alımların faydaları konusunda ikna olmadıklarını belirttiler.
Tutanaklara göre, üyelerin birçoğu varlık alımlarının bu yılın sonuna doğru yavaşlatılmasını ve yıl sonunda sona erdirilmesini beklerken, birkaç üye ise alımların yıl ortasında azaltılmasını ve yıl sonunda sona erdirilmesini öngördüklerini belirttiler.
Bir üye varlık alımlarını hemen yavaşlatılmasını isterken, 2 üye ise alımların yıl sonuna kadar cari hızla devam ettirmesini istedi.
Tutanaklarda, ekonomik şartların kötüleşmesi halinde varlık alım hızının artırılabileceği de vurgulandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)