BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFitch'ten İngiliz bankalarından güçlü performans beklentisi----

Fitch'ten İngiliz bankalarından güçlü performans beklentisi

Fitch'ten İngiliz bankalarından güçlü performans beklentisi
07 Şubat 2024 - 14:33 www.finansgundem.com

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, İngiliz bankalarının karlılığının hala güçlü seviyede olduğunu bildirdi.

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings tarafından yapılan açıklamada, İngiliz bankalarının bu yıl güçlü bir performans sergilemesinin beklendiği belirtildi.

Açıklamada, İngiliz bankalarının likidite tamponlarının zorlu makroekonomik koşullardan doğabilecek risklere karşı yardımcı olmasının beklendiği kaydedildi.

İngiltere'de yüksek faiz ortamının ülke ekonomisi üzerindeki etkilerinin 2024 yılında giderek artan bir şekilde görülmesinin beklendiği vurgulanan açıklamada, "Bu, Birleşik Krallık bankalarının performansını etkileyecektir. Ancak varlık kalitesindeki bozulmanın, yüksek fonlama maliyetlerinin ve kredi marjları üzerindeki rekabet baskısının büyük bankaların performansını sadece az bir miktarda etkilemesini bekliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Fitch: Temerrüt oranları yükselecek

 

Fitch'ten faiz indirim tahmini

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)