BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFinansbank'tan bayram kredisi fırsatı!----

Finansbank'tan bayram kredisi fırsatı!

Finansbank'tan bayram kredisi fırsatı!
07 Eylül 2016 - 15:12 www.finansgundem.com

Finansbank, Kurban Bayramı’nı özel bir kampanya ile karşılıyor. Günde 12 TL’den başlayan taksitlerle 10 bin TL ihtiyaç kredisi, Finansbank’ta üç ay erteleme seçeneği ile müşterilere sunuluyor

Finansbank, Kurban Bayramı’nda özel olarak hazırladığı kampanya ile müşterilerinin bayram ihtiyaçlarını karşılamaları için destek oluyor. Kampanya kapsamında müşteriler Finansbank’tan çok uygun taksitlerle diledikleri tutarda kredi kullanmak için başvuruda bulunabiliyor. “Bayramda da Kredi Finansçıdan Alınır!” sloganıyla duyurulan kredinin geri ödemelerine ise dileyen müşteriler 3 ay sonra başlayabiliyor.

Finansbank’ın bayrama özel kredisinden yararlanmak isteyenlerin T.C. kimlik numaralarını yazıp 5030’a SMS göndererek başvurmalarını gerekiyor. Üstelik Finansbank müşterileri çağrı merkezi, internet ve cep şubesinden son derece hızlı ve pratik bir şekilde ihtiyaç kredisine başvuru yaparak onaylanması durumunda kredilerini anında kullanmaya başlayabiliyor.

İhtiyaçlarınızı değil, taksitlerinizi erteleyin

Kurban Bayramı’na özel olarak sundukları kampanya ile kredinin Finansçıdan alınacağını bir kere daha gösterdiklerini belirten Finansbank Bireysel ve Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Enis Kurtoğlu, “Tatil, seyahat, alışveriş gibi harcamaların arttığı bu dönemde müşterilerimizin son derece mutlu bir bayram geçirmesine katkıda bulunmak için Finansbank olarak yine bayrama özel kampanya düzenledik. Kurban Bayramı’nda ihtiyaçlarını ertelemeden uygun koşullarla kredi kullanmak isteyenler kampanyamıza pek çok yoldan hızlı ve kolayca başvuruda bulunabilir, kredilerini kullanmaya başlayabilir” dedi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)