BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarFinansal felakete karşı sigorta: BTC----

Finansal felakete karşı sigorta: BTC

Finansal felakete karşı sigorta: BTC
12 Şubat 2022 - 10:40 www.finansgundem.com

Kripto paralara önemli yatırımlar yapan milyarder Bill Miller BTC'yi 'finansal felakete karşı sigorta' olarak gösteriyor.

Küresel piyasalarda önemli pozisyonları olan son dönemde de Bitcoin’e (BTC) büyük yatırımlar yapan milyarder yatırımcı Bill Miller, kurumsal yatırımcılar, vakıflar arasında kabul görmeye başlayan hatta bağış için bile kullanılan kripto paraların gelecekte çok daha iyi konumda olacağını belirtti.

Finansgundem.com’un yaptığı derlemelere göre, Bill Miller, Bitcoin’i sigorta poliçesi gibi gösterdikten sonra şunları söyledi: “Bitcoin, Lübnan'da, Afganistan'da veya pandemi sırasında gördüğümüz diğer birçok ülkede gördüğümüz gibi finansal felakete karşı sigortadır.” Kasım ayında 70 dolara kadar yükseldikten sonra yarı yarıya değer kaybeden daha sonra da yeniden 40 bin doların üzerine çıkan Bitcoin’in servetinin önemli bir bölümünü oluşturduğunu ifade etti.

Tesla'nın elindeki Bitcoin'in değeri belli oldu

 

Dev banka Bitcoin için adil fiyatı ortaya çıkardı!

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)