BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaKripto ParalarDev banka Bitcoin için adil fiyatı ortaya çıkardı!----

Dev banka Bitcoin için adil fiyatı ortaya çıkardı!

Dev banka Bitcoin için adil fiyatı ortaya çıkardı!
09 Şubat 2022 - 08:18 www.finansgundem.com

ABD’li dev bankalar da kripto para piyasalarına ilgi duymaya başladı. Lider kripto para birimi Bitcoin için JP Morgan adil fiyat belirledi.


Ayı piyasasından çıkma çabası içinde olan kripto para piyasaları için JP Morgan stratejistleri yeni fiyatlar ortaya koymaya başladı. JP Morgan stratejistleri Bitcoin için adil fiyatı ortaya çıkardı.

JPMorgan Chase stratejistleri, Bitcoin için adil fiyatı cari piyasa fiyatının Altın ile karşılaştırıldığında ortaya çıkan volatiliteyi temel alarak yüzde 12 altı olarak belirlediler.

Bunun neticesinde adil fiyat olarak 38 bin dolar seviyesi öne çıktı.

DALGALANMA 3 KAT SEVİYESİNDE DARALMASI HALİNDE 50 BİN DOLAR

Stratejistler Bitcoin’de dalgalanmanın altına göre 3 kat seviyesinde daralması halinde adil değerin 50 bin dolar olabileceğini öne sürdü.

Bitcoin saat 07:44 itibarıyla 43 bin 400 dolar seviyesinde işlem görüyor.

Bir süredir düşüş hareketi içinde bulunan kripto paralar yeniden güç kazanmaya başladı. Tarihi zirvelerinden yine de çok uzakta olan kripto para birimleri ayı piyasasından çıkmanın çabası içine girişti.

Küresel enflasyon sorunu, altın fiyatlarındaki dalgalanma, kripto paralara yönelik regülasyon ve yasaklamalar, kripto para madenciliğinin enerji fiyatlarının artması nedeniyle azalması ve ülkelerin de enerji ihtiyaçları nedeniyle engel olmaları, Fed'in faiz politikasında değişikliğe gidecek olması gibi nedenler ana etkileyici unsurlar olarak öne çıkıyor.

Tesla'nın elindeki Bitcoin'in değeri belli oldu

 

Bitcoin'de toparlanma devam ediyor

 

Singapur'da kripto yatırımları rekor kırdı

 

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gerçekler09 Şubat 2022 15:00

    Bitcoin in adil fiyatı olmaz. Coinler Karşılığı olmayan ssnal sahte paralardır. İnsanların elindeki gercek paraları söğüşlemek için veya kara patalatı sklamak ve kolay transfer etnek için oluşturulmuş bir dümen, Sadece arz talep oluşturarak belli fiyattan tutulabilir bazıları. İsteişdiği zananda yazılımları silinir ve yok edilirler, veya cüzdanlar yok edilir..

  • Mucise Reis ;)09 Şubat 2022 09:17

    kimin aklına gelirdi. tanesi 1 usd olacak. koskoca kurum yıllar sonra rapor yazmak zorunda kalacak :D Türkiye de kaç şirket hakkında rapor yazmadılar ama btc hakkında yazmak zorunda kaldılar. onca desteksiz kötülemelere rağmen kabul ettiler :D dünya değişecek . istiyorlarki yazılımcılar bana çalışsın ben amazon, ben google, ben büyük abd borsası vb. vb. maaş vereyim 5 bin usd çalışsın... yokk kardeşim. işi bilen yazılımcılar brublar takımlar ile hedeflerini yapacak. istersen para verir hayale ortak olursun. parton asla olamazsın bu yüzden coinler proje desteği hayal dünyasının ... tutmayanlarda olacak, ama tutanlarda güzel olacak. Borsada batan firmalar gibi. dolandırıcıda olacak, borsada 2masa 1 sandalye dolandıran firma gibi.