BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinFinans ve medya dünyası bu düğünde buluştu----

Finans ve medya dünyası bu düğünde buluştu

Finans ve medya dünyası bu düğünde buluştu
30 Nisan 2014 - 16:34 www.finansgundem.com

Garanti Bankası avukatı Selen Öztürk ile Finansçı Uluç Bingöl rüya gibi bir düğünle evlendi

İstanbul’un gözde mekanlarından "Grand Tarabya", geçtiğimiz hafta sonu rüya gibi bir düğüne ev sahipliği yaptı. Finans dünyasının ünlü ismi ve Finansgundem.com yazarı Mehmet Bingöl’ün oğlu Uluç Bingöl ile medyanın usta isimlerinden Bilal Öztürk’ün kızı Selen Öztürk dünya evine girdi.

Sarıyer Grand Tarabya Hotel'de düzenlenen düğün töreni Garanti Bankası, Akbank, Sabancı Holding yöneticileri ve Garanti Bankası hukukçuları ile Maliye Bakanlığı eski Hesap Uzmanlarını bir araya getirdi. Refik Arkan ve Cihat Kumuşoğlu (JPA Arkan-Ergin Denetim ve Mali Danışmanlık), Osman Arıoğlu (Gelir İdaresi Eski Başkanı), Ahmet Turul (ALLIANZ Yönetim Kurulu Üyesi), Aydın Şenel (Garanti Genel Müdür Yardımcısı), Adnan M. Yayla( Finansbank Genel Müdür Yardımcısı) ile spor dünyasından Beşiktaş ve Galatasaray eski yöneticilerinin de katıldığı gecede Süheyla-Bilal Öztürk ve Tülin-Mehmet Bingöl konuklarıyla yakından ilgilendi.

Salona yoğun bir alkış arasında giren Garanti Bankası avukatı gelin Selen Öztürk ile yatırım fonu şirketi Assent Management çalışanı damat Uluç Bingöl’ün dansı büyük bir ilgiyle izlendi. Gündem Medya Grubu olarak genç çifti ve ailelerini kutlar, ömür boyu mutluluklar dileriz.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)