BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFinans dünyasını sarsan ölüm: Enver Erkan yaşamını yitirdi----

Finans dünyasını sarsan ölüm: Enver Erkan yaşamını yitirdi

Finans dünyasını sarsan ölüm: Enver Erkan yaşamını yitirdi
01 Eylül 2023 - 22:49 www.finansgundem.com

Bir süre önce geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavi altına alınan, Dinamik Yatırım Menkul Değerler Baş Ekonomisti Enver Erkan 35 yaşında yaşamını yitirdi

Geçirdiği ani rahatsızlık nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gören Dinamik Yatırım Menkul Değerler Baş Ekonomisti Enver Erkan hayatını kaybetti.

Cenaze töreni bugün

Finansal piyasalar üzerine televizyon, gazete ve internet sitelerinde yaptığı değerlendirmelerle tanınan Enver Erkan’ın cenazesi 2 Eylül Cumartesi (bugün) İstanbul Kasımpaşa'daki Büyük Piyalepaşa Camii'nde kılınacak ikindi namazını müteakip İstanbul'da defnedilecek.

Enver Erkan kimdir?

İstanbul'da 1988 yılında dünyaya gelen Enver Erkan, Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Lisesi'nden mezun olduktan sonra Doğuş Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde Ekonomi ve Finans Bölümü'nü tamamladı, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Finansal Ekonomi masterı yaptı.

İş hayatına 2013 yılında ALB Menkul Değerler'de Araştırma Analisti olarak başlayan Enver Erkan, 2016 yılında Araştırma Müdür Yardımcısı ve Ekonomist olarak Global Kapital Group'a geçti. 2018 yılında GCM Yatırım'da Ekonomist olarak görev alan Erkan, 2019 yılında Tera Yatırım'da Baş Ekonomist görevine getirildi. Enver Erkan, Mart ayı itibarıyla Dinamik Yatırım Menkul Değerler bünyesine katılmıştı.

Eski bakan Kutbettin Arzu hayatını kaybetti

 

Oyuncu Ünal Silver hayatını kaybetti!

 

Ünlü iş insanı mavi yolculukta arı sokması sonucu yaşamını kaybetti

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)