BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin“Filmim Vizyonda”ya başvurular devam ediyor----

“Filmim Vizyonda”ya başvurular devam ediyor

“Filmim Vizyonda”ya başvurular devam ediyor
22 Şubat 2022 - 12:45 www.finansgundem.com

DenizBank ve TÜRSAK iş birliğinde hayata geçirilen 5. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması’nın bu sene ilk defa hayata geçirilen ‘’Filmim Vizyonda’’ bölümüne başvurular uzatıldı.

DenizBank ile TÜRSAK Vakfı iş birliğinde gerçekleştirilen DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması, senaristlere destek olmak amacıyla beşinci yılında önemli bir yeniliğe imza atıyor; daha önce vizyonda kendine yer bulamamış yönetmen ve yapımcıların “Filmim Vizyonda” kategorisinde yarışmasına olanak sağlıyor. 

Kaliteli yapımlara, ihtiyaç duydukları dağıtım desteğini sağlayarak daha geniş kitlelere ulaşmalarını hedefleyen yarışmaya başvurular devam ediyor.

SON BAŞVURU TARİHİ 4 MART 2022 OLARAK GÜNCELLENDİ

Başvuruların en geç 4 Mart 2022 Cuma günü, saat 18:00’e kadar kabul edileceği 5. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması’nda, Filmim Vizyonda projesinde seçilecek 5 filme, en az 2 haftalık Vizyon Ödülü verilecek.  Bu yıl ilk kez düzenlenen yarışmaya, çekimleri 1 Ocak 2020 tarihinden sonra tamamlanmış, Türk yapımı ve uzun metrajlı kurmaca, belgesel, deneysel ya da animasyon filmler katılabiliyor.

5. Denizbank İlk Senaryo İlk Film Yarışması’nda seçilen yapımlar vizyona taşınıyor

5. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması’nın jüri üyeleri belli oldu

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)