BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-Magazin5. Denizbank İlk Senaryo İlk Film Yarışması’nda seçilen yapımlar vizyona taşınıyor----

5. Denizbank İlk Senaryo İlk Film Yarışması’nda seçilen yapımlar vizyona taşınıyor

5. Denizbank İlk Senaryo İlk Film Yarışması’nda seçilen yapımlar vizyona taşınıyor
24 Ocak 2022 - 13:19 www.finansgundem.com

5. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması’nda sinema salonlarında kendine yer bulamamış yapımlara yönelik “Filmim Vizyonda” Bölümü’nü yarışmaya eklendi. Başvurular 18 Şubat’ta sona erecek.

DenizBank ile TÜRSAK Vakfı iş birliğinde gerçekleştirilen DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması, senaristlere destek olmak amacıyla beşinci yılında önemli bir yeniliğe imza atıyor; daha önce vizyonda kendine yer bulamamış yönetmen ve yapımcıların “Filmim Vizyonda” kategorisinde yarışmasına olanak sağlıyor. Kaliteli yapımlara, ihtiyaç duydukları dağıtım desteğini sağlayarak daha geniş kitlelere ulaşmalarını hedefleyen yarışmaya başvurular başladı.

Başvurular 18 Şubat’ta sona erecek

Bu yıl ilk kez düzenlenen yarışmaya, çekimleri 1 Ocak 2020 tarihinden sonra  tamamlamış, Türk yapımı ve uzun metrajlı kurmaca, belgesel, deneysel ya da animasyon filmler katılabilecek. Başvuruların en geç 18 Şubat 2022 Cuma günü, saat 18:00’e kadar kabul edileceği 5. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması’nda, Filmim Vizyonda projesinde seçilecek 5 filme, en az 2 haftalık Vizyon Ödülü verilecek.

Yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgiler ve güncel duyurular ilksenaryo.com adresi ve TÜRSAK Vakfı'nın sosyal medya hesaplarından takip edilebilir.

5. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması’nın jüri üyeleri belli oldu

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)