BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFilipinler'de büyüme yukarı yönlü----

Filipinler'de büyüme yukarı yönlü

Filipinler'de büyüme yukarı yönlü
31 Ocak 2013 - 07:44 www.finansgundem.com

Filipin ekonomisi dördüncü çeyrekte hükümet harcamaları, tüketim ve yatırımdaki artışın etkisiyle yüzde 6'nın üzerinde büyüdü

Hükümet harcamaları, tüketim ve yatırımların desteklediği Filistin ekonomisi geçtiğimiz yılın son çeyreğinde beklenenin üzerinde büyüdü.
Filipin ekonomisi Aralık'ta sonlanan çeyrekte yüzde 6.8 büyüme kaydederek, Bloomberg'in anketine katılan 19 ekonomistin medyan tahmini olan yüzde 6.3 seviyesinin üzerine işaret etti. Önceki çeyrekte yüzde 7.2 büyümüş olan Filipin ekonomisi 2012'nin tamamını yüzde 6.6 büyüme ile sonlandırdı.
Filipinler Başkanı Benigno Aquino'nun, ülkeyi bölgenin en hızlı büyüyen ekonomilerinden biri hâline getirme çabaları sayesinde Google Inc. bu ay ülkede bir ofis açtı ve Ayala Land Inc. daha fazla otel inşaatı planlıyor. Filipinler Merkez Bankası 2012'de 4 kez faiz indirmesi ve sermaye akışının pezoyu tırmandırması üzerine geçtiğimiz hafta faiz indirimi yaptı.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)