BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFilipinler Devlet Başkanı Rusya’nın virüs aşısı için gönüllü oldu----

Filipinler Devlet Başkanı Rusya’nın virüs aşısı için gönüllü oldu

Filipinler Devlet Başkanı Rusya’nın virüs aşısı için gönüllü oldu
11 Ağustos 2020 - 17:25 www.finansgundem.com

Rusya'nın, korona virüs aşısını tescil edildiğini dünyaya ilan etmesinin ardından Filipinler Devlet Başkanı Duterte, Rusya'ya aşı için denek olmaya hazır olduğu çağrısını yaptı.

Filipinler Devlet Başkanı Rodrigo Duterte, Rusya’nın yeni tip korona virüse (Kovid-19) karşı aşı geliştirme çabalarına övgüde bulunarak, Rusya’nın tescil edildiğini ilan ettiği aşı için denek olmaya hazır olduğunu dile getirdi.

Rusya’nın daha önce geliştirdiği aşıyı Filipinler’e gönderebileceğini ya da yerel bir firmayla üretim için işbirliği yapabileceğini açıkladığını hatırlatan Duterte, aşının ücretsiz sağlanmasını umduğunu söyledi.

Duterte televizyonda yaptığı konuşmada, “Putin’e Kovid-19 ile mücadele çalışmalarına büyük güven duyduğumu ve ürettikleri aşının insanlık için gerçekten iyi olduğunu söyleyeceğim” dedi.

Filipinler Devlet Başkanı, endişeleri gidermek için aşı ülkeye geldiğinde kendi üzerinde denenmesine izin vereceğini belirterek “İlk deneyi benim üzerimde yapabilirler” şeklinde konuştu.

Duterte’nin ofisi tarafından bugün yapılan açıklamada ise Filipinler’in aşı denemeleri, malzemeleri ve üretimi konusunda Rusya ile çalışmaya hazır olduğu ifade edildi.

Asya’da korona virüs salgınından en fazla etkilenen ülkelerden olan Filipinler’de, dün tespit edilen 6 bin 958 yeni vaka ile toplam vaka sayısı 140 bine yaklaştı.

Putin: Kovid-19'a karşı geliştirilen ilk aşı tescil edildi

Rusya aşıyı ne zaman piyasaya sürecek?

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)