BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFIFA'dan kötü haber!----

FIFA'dan kötü haber!

FIFA'dan kötü haber!
05 Temmuz 2013 - 07:02 www.finansgundem.com

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA), Kamerun Futbol Federasyonunun (FECAFOOT) üyeliğini geçici olarak askıya aldı

FIFA'nın internet sitesinde yer alan haberde, "hükümetin müdahalesi" nedeniyle Kamerun Futbol Federasyonu'nun üyeliğinin geçici olarak askıya alındığı açıklandı.
FİFA, kendisine üye olan federasyonların bağımsız çalışması ve üçüncü şahısların etkisi altında kalmaması gerektiğini vurgulayarak, FECAFOOT'un tüzüğünü kendi tüzüğüne bağlı olarak yeniden düzenlenmesini sağlayacak bir normalizasyon komitesi kurulacağını, bu komitenin 31 Mart 2014'te ülkede federasyon seçimi düzenleyeceğini ve bu süre zarfında federasyonun yapması gereken işlerle de ilgileneceğini ifade etti.
Kararların Afrika Futbol Federasyonu (CAF) ile ortak alındığı belirtilen açıklamada, "Normalizasyon komitesi, nihai ve bağlayıcı kararlar veren bir seçim organı olacaktır. Üyeleri, uygun başka pozisyonlarda görev alamaz" ifadesi kullanıldı.
FIFA, "yeni normalizasyon komitesinin FECAFOOT'un ana merkezine girmesine devlet yetkilileri tarafından izin verilmesi ve üyelerin burada çalışmasının engellenmeden sürdürülmesi" şartıyla Kamerun Futbol Federasyonunun üyeliğinin askıya alınması kararının kaldırılabileceğini vurguladı.
Açıklamada, "FACEFOOT, üyeliğin askıya alınması sürecinde, ulusal, kıtalararası ya da uluslararası bir organizasyonda ve kulüp seviyesinde temsil edilemeyecektir. Ayrıca ne federasyon ne de herhangi bir üyesi, FIFA ve CAF'ın gelişim programlarından, derslerinden ya da antremanlarından bu süreçte yararlanamayacaktır" denildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)