BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFibabanka'dan bayram kredisi----

Fibabanka'dan bayram kredisi

Fibabanka'dan bayram kredisi
07 Haziran 2017 - 11:20 www.finansgundem.com

Fibabanka; bireysel müşterilerine günde 10 TL taksitle 10.000 TL Bayram Kredisi fırsatı sunuyor.

Fibabanka, bayram yaklaşırken artan her türlü nakit ihtiyaçlar için uygun koşullarda kredi imkanı sağlıyor. Kampanya kapsamında günde 10 TL taksitle 10.000 TL tutarlı kredi kullanılabileceği gibi farklı vade ve tutarlar ile de müşterilerin ihtiyaçlarına özel çözümler sunuluyor.

Bayram Kredisi’ne, T.C Kimlik Numarasını 3422’ye mesaj atarak ya da Fibabanka Şubelerinden 30 Haziran 2017 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Fibabanka Genel Müdür Yardımcısı Emre Ergun, “Müşterilerimize bayram coşkusunu şimdiden yaşatmak için, bu dönemdeki ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla, çok cazip oranlarla “Bayram Kredisi” sunuyoruz. Bu vesileyle, tüm müşterilerimizi bayramı daha erken kutlamak üzere şubelerimize bekliyoruz.”

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • abc07 Haziran 2017 11:44

    trenin hep son vagonuna binen, mecbur kalan müşterilerde, max faiz masraf komisyon ile maximum riskleri alan bankalar var bu ülkede..kolay gelsin onlara :((