BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFETÖ'den akılalmaz talimat yöntemi!----

FETÖ'den akılalmaz talimat yöntemi!

FETÖ'den akılalmaz talimat yöntemi!
05 Aralık 2016 - 15:08 www.finansgundem.com

FETÖ'den tutuklu olan Sakarya Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürü Erhan Memiş ve polis memuru Ali Kaya’yı ziyarete gelen yakınlarının el ve kollarında mesaj yazdıkları öğrenildi

Balıkesir’in Bandırma İlçesi’nde M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’nda FETÖ/PDY’den tutuklu Sakarya Emniyet Müdürlüğü Şube Müdürü Erhan Memiş ve polis memuru Ali Kaya’yı ziyarete gelen yakınlarının el ve kollarında mesaj yazdıkları ortaya çıkarıldı.

Erhan Memiş’i ziyaret eden öğretmen eşi H.M. (36) ile polis memuru Ali Kaya’yı ziyaret eden kız kardeşi A.K. (25), el ve kollarına mesaj içeren yazılar yazarak, tutuklularla görüşüp mesajı iletmek üzereyken cezaevi görevlilerince yakalandı.

Gözaltına alınan H.M ile A.K., Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Bandırma Emniyet Müdürlüğünce gerekli soruşturma yapıldıktan sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. H.M. ve A.K.’nın el ve kollarına yazdıkları mesajlarda ise ’Kesin bir dille reddedin’, ’Asla kabul etme’, ’Bulmalarına imkan yokmuş’ şeklinde yazıların yer aldığı öğrenildi.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)