BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFenomenden şok ifade: Silahı internetten aldım!----

Fenomenden şok ifade: Silahı internetten aldım!

Fenomenden şok ifade: Silahı internetten aldım!
23 Kasım 2023 - 17:33 www.finansgundem.com

'Ruhsatsız silah bulundurma' suçundan gözaltına alındıktan sonra savcılık ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın ifadesi ortaya çıktı.


Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında sosyal medya fenomeni Banu Parlak, silah ile çekip yayınladığı bir videonun ardından 'Ruhsatsız silah bulundurma' suçundan gözaltına alındı.

Parlak'ın evinde yapılan aramada da ruhsatsız tabanca bulundu. Emniyetteki işlemlerinin ardından Büyükçekmece Adalet Sarayı'na getirilen Parlak ilk olarak savcıya ifade verdi.

Savcılık, Parlak'ı adli kontrol şartıyla serbest bırakılması talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk etti. Parlak, Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği'nde verdiği ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Adliyeden de koşarak uzaklaştı.

"İŞYERİM KURŞUNLANDIĞI İÇİN ALDIM"

Parlak, ifadesinde silahı Bahçeşehir'deki işyerinin kurşunlanması sebebi ile aldığını ifade ederek şöyle konuştu:

"İstanbul Başakşehir'deki Güzellik Merkezi olan iş yerim iki peş peşe defa kurşunladı. Ruhsatlı silah almak için başvuru yaptım. Ama işlemler uzun sürdüğü için internetten araştırma yaptım.

Can güvenliğim olmadığı için ben de böyle bir yola başvurdum. İnternet üzerinden tanımadığım birisinden 120 bin liraya silahı iş yerim kurşunlandıktan üç gün sonra satın aldım.

Silahı önce iş yerimde tuttum. Daha sonra evime götürdüm. Üzerimde hiç taşımadım. Bir gün bir müşterim geldi. Silahı vardı.

Gerçek olmadığını söyledi. Silahı elime aldım. Baktım. Gerçek olmadığını düşündüğüm için şaka amaçlı videoyu çektim ve paylaştım" dedi. (Huzeyfe Atıcı -Yunus Emre Kavak /Sabah)

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak gözaltına alındı

 

Dilan-Engin Polat soruşturmasında bir tutuklama daha

 

Polat çiftinin 'şirinler' taktiği!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)