BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSosyal medya fenomeni Banu Parlak gözaltına alındı----

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak gözaltına alındı

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak gözaltına alındı
22 Kasım 2023 - 23:08 www.finansgundem.com

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, silahlı paylaşımı nedeniyle gözaltına alındı. Tehdit edildiği için silah bulundurduğunu söyleyen Parlak, savcılık ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Güzellik merkezi sahibi ve sosyal medya fenomeni Banu Parlak hakkında, sosyal medya hesaplarından silah paylaşımları yapması dolayısıyla Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatıldı.

Soruşturma savcılığının talimatı üzerine polis ekiplerince Parlak'ın evinde yapılan aramada, ruhsatsız Glock marka tabanca ve 9 mermi ele geçirildi.

Gözaltına alınan Parlak emniyete götürüldü.

Parlak, çektiği videoda silahın ruhsatlı olduğunu belirtmiş, "Benimde; araba, ev gibi değilde böyle meraklarım var. Ne yapalım yani. Çok bekledim bu günü. Ruhsatlı bu arada kimse bilmesin, kimseyi de silaha özendirmiyorum. Herkesin bir hobisi var arkadaş, her gün deli gibi film izliyorlar değil mi? Mafya babaları havada uçuşuyor. Bizim öyle bir şeyimiz yok yani. Şu an içi bile boş. Seviyoruz" yeni demişti. Parlak'ın emniyetteki işlemlerinin ardından Büyükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILMASI TALEP EDİLDİ

'Ruhsatsız silah bulundurma' suçundan gözaltına alınan Banu Parlak, savcılık ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılması talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak, silah ile çektiği bir videonun ardından 'Ruhsatsız silah bulundurma' suçundan gözaltına alındı. Parlak'ın evinde yapılan aramada da ruhsatsız tabanca bulundu. Emniyetteki işlemlerinin ardından Büyükçekmece Adalet Sarayı'na getirilen Parlak ilk olarak savcıya ifadesini verdi. Savcılık, Parlak'ı adli kontrol şartıyla serbest bırakılması talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk etti.

Savcılıktaki işlemlerinin ardından Parlak, serbest bırakıldı.

Parlak'ın adliyeden koşarak uzaklaştığı görüldü.

Polat çifti davası: Para trafiğinde Dubai-Gürcistan hattı!

 

Polat çiftini ikinci kez yakan detaylar ortaya çıktı!

 

Dilan ve Engin Polat'ın avukatından 'naylon fatura' itirafı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)