BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFener'in TOP 16 laneti sona erdi----

Fener'in TOP 16 laneti sona erdi

Fener'in TOP 16 laneti sona erdi
23 Ocak 2014 - 23:58 www.finansgundem.com

THY Euroleague TOP 16 turuna çok kötü başlayan Fenerbahçe Ülker, 4. maçta konuk ettiği Panatinaikos'u mağlup ederek ilk galibiyetini aldı

THY Euroleague TOP 16 E Grubu 4. maçında Fenerbahçe Ülker, Panathinaikos'u konuk etti. Ülker Sports Arena'da oynanan karşılaşmayı 77-72 kazanan temsilcimiz gruptaki ilk galibiyetine imza attı.

Sarı-lacivertlilerde Bojan Bogdanovic attığı 15 sayı ile maçın en skorer oyuncusu olurken, Kleiza ve Bjelica 13 sayıyla oynadı. Panatinaikos'ta ise Ramel Curry 14 sayı üretti.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında iki takım da hücumlardan boş döndü. İlerleyen dakikalarda Emir Preldzic ile hücumda etkili olan Fenerbahçe, 5. dakikayı 10-6 önde geçti. Periyodun sonlarında savunmasını da sertleştiren temsilcimiz, farkı çift hanelere kadar açtı ve ilk çeyreği 23-11 önde tamamladı. 

Oyunun kontrolünü ikinci çeyrek boyuncu elinde bulunduran ve rakibini boş atışlara zorlayan sarı-lacivertliler ilk yarıyı 39-28 önde kapattı. Maçın ilk yarısında temsilcimizde Emir Preldzic 10, Bo McCalebb de 8 sayıyla dikkat çekti.

Üçüncü çeyreğe Fenerbahçe Ülker, Bojan Bogdanovic'in basketleriyle başladı. Bu periyotta da sert savunmasını sürdüren sarı-lacivertliler, 25. dakikayı 49-35 önde geçti. Bu dakikadan sonra 9-0'lık seri yakalayan Yunan ekibi, farkı 49-44 ile 5'e kadar indirdi ve maça ortak oldu. Çabuk toparlanan ve oyunda dengeyi kuran temsilcimiz, son 10 dakikaya 56-50 önde girdi.

Karşılaşmanın son çeyreği büyük çekişmeye sahne oldu. Panathinaikos, Diamantidis'in hücumda sorumluluk almasıyla maçın bitimine 5 dakika kala 58-58 ile skoru eşitledi. Maçın son dakikaları nefes kesti. Linas Kleiza'nın son dakikalardaki kritik basketleriyle maçı koparan sarı-lacivertliler, karşılaşmayı 77-72 kazandı.  

Bu sonuçla Fenerbahçe Ülker grupta ilk galibiyetini alırken, Panatinaikos mağlubiyetle tanıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)