BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'ye ulaşılamıyor!----

Fenerbahçe'ye ulaşılamıyor!

Fenerbahçe'ye ulaşılamıyor!
04 Nisan 2019 - 11:45 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, bu akşam duyuracağı kampanya öncesi adeta dış dünyaya kapılarını kapattı. Sarı lacivertlilerin hiçbir iletişim kanalına ulaşılamıyor.

Kulübün başta internet sitesi olmak üzere Twitter, Facebook, Instagram ve Youtube hesaplarındaki tüm içerikler de askıya alındı.

Sarı Lacivertliler, 4 yıl önce bugün, 4 Nisan 2015'te Rize dönüşü Trabzon yolunda kafileye yapılan silahlı saldırının 4. yıldönümünde televizyon kanalı ve sosyal medya hesaplarını dondurdu.
Fenerbahçe'nin sosyal medya hesaplarına şu anda ulaşılamıyor. Televizyon kanalında ise yayın bulunmuyor.

Ayrıca Fenerbahçe, Lefter Küçükandonyadis ve Alex de Souza heykellerinin üstünü örterken, Fenerium mağazalarının vitrinlerini siyaha bürüdü ve Fenerium internet sitesini de kapattı.

Fenerbahçe, 4 Nisan 2015'te ligde şampiyonluk ayrışının kritik virajlarından birinde Çaykur Rizespor deplasmanına gitmiş ve 90 dakika sonunda 5-1 galip gelmişti. Şampiyonluk için çok önemli 3 puan cebe konurken Trabzon Havalimanı'na doğru gidilirken takım otobüsüne ateş açılmış ve kafile şoförü vurulmuştu.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)