BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'nin etekleri tutuştu----

Fenerbahçe'nin etekleri tutuştu

Fenerbahçe'nin etekleri tutuştu
01 Haziran 2014 - 18:28 www.finansgundem.com

UEFA ve FIFA, 'aman düşürmeyelim' demeyeceklerdir

Sultanbeyli Kent Meydanı'nda yer alan dernek binasının açılışında, bordo-mavili kulübün başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleri Ali Uzunay ile Tayfun Kahyaoğlu, teknik direktör Hami Mandıralı ve çok sayıda taraftar hazır bulundu.Hacıosmanoğlu'ndan bomba açıklama
Bordo-mavili taraftarların, "büyük başkan" tezahüratlarıyla karşılanan Hacıosmanoğlu, konuşmasına, "Büyük başkan tezahüratını yapmanız için, önce büyük başkan olmamız lazım. Şu anda başkanlık konusunda ilk öğretimimizi tamamladık. Cenab-ı Allah nasip eder de önümüzdeki sezon takımımızı şampiyon yaparsak, o zaman bu cümleleri kullanırsınız" diyerek başladı.
Trabzonspor'un uluslararası bir kulüp olduğunun altını çizen Hacıosmanoğlu, "Uzun yıllardan beri başarıyı yakalayamadığımız, emek hırsızlarının darbesiyle şampiyonluk elimizden çalındığı için, bu şampiyonluğu yaşayamadık. Trabzonspor sevdalıları onun ezikliğini yaşıyor. İnşallah çalışmalarımızı bu sene yapacağız. Biz yapamazsak bile, bizden sonra gelecek olanlar hak edilen başarıları Trabzonspor sevdalılarına yaşatacaklardır" diye konuştu.
 
"UEFA yazısını basit bir şeymiş gibi göstermeye çalışıyorlar"
 
İbrahim Hacıosmanoğlu, şike süreciyle ilgili yaptıkları şikayetler üzerine UEFA tarafından disiplin soruşturması başlatılmasına değinirken, bunun basit bir durum olduğu izlenimi yaratılmaya çalışıldığını dile getirdi.
 
"Algı yönetmesini çok iyi bilenler, arkalarındaki holding patronları ve onların medyalarını da kullanarak toplumu yanlış yönlendiriyor" değerlendirmesinde bulunan Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti:
 
"En son UEFA'dan gelen yazıyı dahi çok basit bir şeymiş gibi gösterip, yine algı yönetimine kalkışıyorlar ama bu eteklerinin tutuştuğunun göstergesidir. Sonuçta Avrupa'nın en güçlü takımlarının, hatta sahipleri dünya patronu olan kulüplerin küme düştüğü bir yerde, şikenin ayyuka çıktığı bir noktada, UEFA ve FIFA, 'aman düşürmeyelim' demeyeceklerdir. Allah nasip ederse, yurt dışındaki önemli hukukçularımızın girişimiyle sonuç aldığımız zaman, onun mutluluğunu da yaşayacağız. Bir kere daha söylüyorum, biz sadece şampiyonluk kupasının değil, o zihniyeti Türk futbolunun dışına çıkarmanın peşindeyiz. Bunu da yakın zamanda yaşayacağız." 
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • market01 Haziran 2014 22:46

    ya bu lahmacun osmanın fotosunu yayınlamayın yada adam gibi haber yapın ne bok haber bu fenerin etekleri tutuştu fener dünya markası osmansa sahtekar ustası

  • hakkı01 Haziran 2014 21:03

    sen yat kalk tayyip e dua et, fenerle hesaplaşması olmasaydı sizin şike yaptığınız kabak gibi ortaya çıkacaktı...

  • Çok yazık01 Haziran 2014 20:39

    Türk sporuna ve Trabzonspora bu ve önceki TS başkanları kadar zarar veren görülmedi!