BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFenerbahçeli Sefa tutuklandı----

Fenerbahçeli Sefa tutuklandı

Fenerbahçeli Sefa tutuklandı
01 Ekim 2013 - 07:55 www.finansgundem.com

Taraftar gruplarına yönelik operasyon kapsamında 3 kişi tutuklandı

Taraftar gruplarına yönelik operasyon kapsamında mahkemeye sevk edilen 26 kişiden 3'ü tutuklandı, 23'ü adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakıldı.
Taraftar gruplarına yönelik operasyon kapsamında gözaltına alınan 62 kişiden 21'i tutuklama, 5'i adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edilmiş, 36 kişi ise serbest bırakılmıştı. Mahkemeye sevk edilen 26 kişiden 3'ü tutuklandı.
Tutuklananlar arasında Genç Fenerbahçeliler grubu lideri Sefa Kalya da bulunuyor. Sefa Kalya, 'cinayete azmettirmek, örgüt kurmak ve yönetmek ile sporda şiddet yasasına muhalefet' suçlarından mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı.
Diğer 25 şüpheli ise 'çıkar amaçlı örgüt kurmak ve üye olmak' ile suçlandı. Mahkeme, Sefa Kalya ile birlikte 3 kişinin tutuklanmasına karar verdi, 23 kişi serbest kaldı.
Beşiktaş Çarşı Taraftar Grubu'nun kurucularından Alen Markaryan'ın da bulunduğu 10 kişi hakkında adli kontrol şartı konuldu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)