BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçeli futbolcu imzayı attı----

Fenerbahçeli futbolcu imzayı attı

Fenerbahçeli futbolcu imzayı attı
14 Temmuz 2014 - 15:17 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Caner Erkin, sarı lacivertli takım ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Geçen sezonki müthiş performansı ile sezonun yıldız imsi olan ve Fenerbahçe'nin şampiyonluğuna büyük katkıda bulunan Caner Erkin, kulübü ile nikah tazeledi. İmza törenine Başkan Aziz Yıldırım da katıldı.

Caner Erkin yuvada kaldı. Geçen sezonun en çok dikkat çeken ismi olan başarılı oyuncu, Fenerbahçe ile sözleşme yeniledi.

Şükrü Saracoğlu Stadı&ndaki imza törenine Başkan Aziz Yıldırım ve Asbaşkan Mahmut Uslu da katıldı. Ayrıca Teknik Direktör Ersun Yanal da salonda hazır bulundu.
 
İLK SÖZÜ YILDIRIM ALDI


İmza töreninde ilk sözü alan Başkan Yıldırım "Caner iyi bir Fenerbahçelidir, hizmetlerine devam edecek" derken, Asbaşkan Uslu da "Kamuoyunda çok yazılmadı ama Caner maddi fedakarlık yaptı" diye konuştu.

Başarlı oyuncu ise yaptığı kısa konuşmada "Bu camiada kalmaktan çok mutluyum. Burası benim ailem oldu, öyle de devam edecek. Uzun yıllar burada oynamak ve elimden gelen herşeyi vermek istiyorum" ifadelerini kullandı.
 
İMZAYI ATTI


Caner daha sonra kendini yeniden sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Bu arada imza töreni sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal da Caner'i överek "Caner ile sezon sonunda konuştuk. Ardından Menajeri Batur ALtıparmak ile de görüştük. Caner'in Fenerbahçe ile sorunu olmayacağını, hiçbir yere gitmeyeceğini biliyorduk. Zaten Caner ile de çok temas kurmadan birkaç görüşme sonrası imzalandı. Fenerbahçe'de onnu performansı çok önemliydi umarım bu sene de aynı performansı devam ettirir." dedi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)