BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den yıldız oyuncu için resmi teklif----

Fenerbahçe'den yıldız oyuncu için resmi teklif

Fenerbahçe'den yıldız oyuncu için resmi teklif
13 Aralık 2016 - 22:55 www.finansgundem.com

Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren Fenerbahçe, dünyaca ünlü yıldız futbolcu için ilk hamleyi yaptı.

Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren sarı lacivertli takım, dünyaca ünlü yıldızı takıma katmak adına resmi teklifini iletti. İşte detaylar...

Fenerbahçe'nin, Manchester United'da forma şansı bulmakta zorlanan Hollandalı kanat oyuncusu Memphis Depay için resmi teklifini ilettiği öne sürüldü.

Bleacher Report'ta yer alan haberde; Fenerbahçe'nin ocak ayında kiralamak için Manchester United'a teklifini verdiği, bu transfer için sözün Jose Mourinho'da olduğu ifade edildi. Dick Advocaat'ın ise Fenerbahçe'de Robin van Persie'den başka çok fazla hücum silahı olmadığı kaydedildi.

İki kulüp arasında iyi ilişkiler olduğu vurgulanırken, İngiliz kulübü yetkililerin, Depay'ın daha çok forma giyebilmesi adına Fenerbahçe'ye kiralanmasına sıcak baktıkları bilgisi verildi. Memphis Depay, bu sezon Premier Lig'de toplam 7 maçta yalnızca 134 dakika forma şansı bulabildi.

ADVOCAAT DÖNEMİNDE PROFESYONEL OLDU!
Temmuz 2015'te 34 milyon euroya PSV Eindhoven'dan Manchester United'a transfer olan Memphis Depay, Dick Advocaat döneminde profesyonel olarak Hollanda ekibinde forma giymeye başlamıştı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)