BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den taraftarlara biletlere ilişkin kritik açıklama----

Fenerbahçe'den taraftarlara biletlere ilişkin kritik açıklama

Fenerbahçe'den taraftarlara biletlere ilişkin kritik açıklama
02 Nisan 2024 - 08:21 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, Genel Kurul’da yapılacak olan ‘takımın ligden çekilme’ olasılığının oylanacağı toplantı öncesinde, taraftarların bilet satın almasını askıya aldı.

Fenerbahçe, Trabzonspor ile oynanan karşılaşmada meydana gelen tatsız saha hadiseleri sonrası, ‘ligden çekilme’ ihtimalini masaya yatırdı. Kulüp, bu bağlamda, Adana Demirspor ve Galatasaray ile yapılacak olan maçlar için taraftarlarına bilet satın almama tavsiyesinde bulundu.

Son günlerde hareketli günler geçiren Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç yaptığı açıklamayla 2 Nisan günü kulüp tarihi açısından oldukça önemli bir genel kurul düzenleneceğini açıklamıştı.

Sputnik'in haberine göre, genel kurula kısa bir süre kala ligin 31. haftasında Adana Demirspor ile oynanacak olan mücadelenin biletlerini ligden çekilme ihtimali sebebiyle satışa sunmadı.

Adana Demirspor maçının yanı sıra Fenerbahçe, 7 Nisan Pazar günü Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçının biletlerini de henüz satışa sunmadı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Süper Kupa maçı için taraftarlarına yaptığı uyarıda genel kurul kararından önce Süper Kupa maçına bilet almamaları yönünde uyarıda bulunmuştu.

2 Nisan Salı günü düzenlenecek Fenerbahçe Olağanüstü Genel Kurulu'nda Fenerbahçe Yönetim Kurulu'na 'takımın ligden çekilmesi' dahil alınacak aksiyonlarda yetki verilip verilmeyeceği oylanacak.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının PFDK sevkleri açıklandı!

 

Olaylı Trabzon-Fenerbahçe soruşturmasında 5 tutuklama!

 

Trabzonspor Başkanı Doğan'dan Fenerbahçe'ye cevap

 

Olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası Bakan Yerlikaya'dan açıklama!

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)