BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'den Avrupa'da bir final daha----

Fenerbahçe'den Avrupa'da bir final daha

Fenerbahçe'den Avrupa'da bir final daha
23 Mart 2013 - 17:04 www.finansgundem.com

Bayanlar basketbolunda Avrupa'da finale kalan Fenerbahçe'de bir başka dalda daha finale kalma sevinci yaşanıyor

Fenerbahçe Kadın Masa Tenisi Takımı, Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası yarı final rövanş maçında İspanya'nın Fotoprix Vic ekibini 3-0 yenerek, finale yükseldi.
Deplasmanda yaptığı ilk maçı 3-1 kazanan sarı-lacivertli ekip, rövanş maçında da rakibine şans tanımayarak adını finale yazdırmayı başardı.
Kadıköy Caferağa Spor Salonu'ndaki müsabakalarda Fenerbahçe takımında Viktorija Pavlovich, Sara Ramirez'i 3-0, Fangfang Zhou, Matilda Ekholm'ü 3-0, Elizabeth Samara ise Zhipei Wang'ı 3-1 yendi.
Geçen sezonun ETTU Kupası şampiyonu sarı-lacivetli takım, bu yılın finalinde Polonya temsilcisi Zamek Tarnobrzeg ile karşı karşıya gelecek ve kupayı üst üste ikinci kez kazanmaya çalışacak.
Öte yandan, karşılaşmayı Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen ile Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Talat Yılmaz, Hüseyin Ersan Topbaş, Yasemin Merçil, Tahir Perek ve Ünal Uzun da takip etti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)