BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de gözler yönetimde----

Fenerbahçe'de gözler yönetimde

Fenerbahçe'de gözler yönetimde
27 Haziran 2013 - 01:31 www.finansgundem.com

UEFA'dan gelen cezanın şok etkisi yarattığı Fenerbahçe'de gözler yönetimin yapacağı hamlelere çevrildi

Sarı-lacivertli yöneticilerin dün gece sabahın ilk ışıklarına kadar kulüp binasında durum değerlendirmesi yaptıkları ve izlenilecek yol haritası üzerinde çalıştıkları öğrenildi.
Yöneticilerin ilk etapta verilen cezanın kanuni dayanağı olmadığı savı üzerinde durduğu ve Tahkim Kurulu'na yapılacak itiraz sonrası ek rapor hazırlanana kadar men cezasının durdurulabileceği umudunu yaşadıkları bildirildi.
UEFA'nın verdiği cezanın temel dayanağının Ağır Ceza Mahkemesi'nin kararlarına dayandığı belirlenirken, yönetimin Avrupa'daki Porto örneğini göstererek dava süreci sona erene kadar kararların ertelenmesi gerektiği görüşünde oldukları gelen haberler arasında.
Bu süreci sonuna kadar götürmekte kararlı olan yöneticilerin gerekirse ileriki yıllarda zararlarını UEFA'dan geçtiğimiz yıllardaki Juventus örneğinde olduğu gibi tanzim etmeyi kararlaştırdıkları ortaya çıktı.
3 gün içerisinde UEFA Tahkim Kurulu'na başvuracak olan Fenerbahçe yönetiminin, istedikleri karar çıkmazsa CAS'a, oradan da sonuç alınamazsa Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gidecekleri öğrenildi.
Her ihtimali düşünen yönetimin cezanın sabit kalması halinde Avrupa kupalarına katılamamaktan doğacak maddi kayıpları en aza indirmek adına kaynak yaratma çalışmalarına da start verecekleri gelen haberler arasında.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)