BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe'de devrim----

Fenerbahçe'de devrim

Fenerbahçe'de devrim
30 Ocak 2013 - 06:45 www.finansgundem.com

Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı’na isim sponsoru almak için düğmeye bastı

Fenerbahçe Kulübü’nde CEO Hakkı Hasan Yılmaz’ın göreve gelmesinden sonra yeni yapılanma başladı.
Yılmaz ve ekibi kulübün gelirlerini arttırmak için yoğun mesai harcıyor. Naklen yayın, forma satışı, kombine kart ve loca satışları dışında da kulübe katkı yapılması için birçok fikir üzerinde duruluyor. Bunların başında da stada isim sponsoru almak var. Şükrü Saracoğlu Stadı için birçok firma uzun süredir teklif veriyordu. Ancak kulüp bugüne kadar bu teklifleri geri çevirdi.
Cazip bir teklif gelmesi durumunda bu teklifin yönetim kurulu tarafından masaya yatırılacağı belirlendi. Dünyada birçok büyük kulübün yaptığı gibi değerini bulması durumunda stada isim sponsoru alınmasına sıcak bakıldığı kaydedildi.
Fenerbahçe’nin sanal ortama daha fazla eğilmesi de gelir artırıcı planlar arasında bulunuyor.
Henüz fikir aşamasında olsa da Fenerium üzerinden resmi ürün satışının yaygınlaştırılması üzerinde önemli duruluyor. Özellikle yurt dışındaki taraftarlara internet yoluyla erişim sağlanacağı belirtildi. Kulübün, yeni mağaza açmak yerine internetten alışverişi artırmak istediği öğrenildi. Sarı-lacivertli kulüp, Türklerin yoğun olarak yaşadıkları yurt dışındaki bazı ülkelerde turnuva ve maç organizasyonları düzenlemeyi de planlıyor. Yönetimin, Avrupa’dan gelecek nitelikli turnuvalara katılarak, kulübün gelirlerini artırmaya sıcak baktığı ifade edildi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)