BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe Madrid'de fırsat tepti----

Fenerbahçe Madrid'de fırsat tepti

Fenerbahçe Madrid'de fırsat tepti
01 Nisan 2017 - 00:13 www.finansgundem.com

THY Avrupa Ligi 29. hafta maçında Fenerbahçe, Real Madrid’e konuk oldu. Sarı lacivertliler mücadeleyi 61-56 kaybetti

THY Avrupa Ligi 29. hafta maçında Fenerbahçe, Real Madrid’e konuk oldu. Madrid ekibi maça Sergio Llull’den gelen iki üçlükle başlarken, Fenerbahçe Bogdanovic ve Vesely ile skor üretti ve ilk 5 dakikayı 10-11 önde geçti.

Bu dakikadan sonra momentumu Real Madrid’e kaptıran Sarı Lacivertliler hücumda yaptığı top kayıplarıyla skorda geriye düştü ve ilk çeyrek 20-16 Real Madrid üstünlüğüyle sonuçlandı.

İkinci çeyreğe Pero Antic’in 3 sayılık isabetiyle başlayan Fenerbahçe, Makedon oyuncunun üç sayı çizgisinin gerisindeki tehdidiyle hücumda alan yerleşimini iyi yaptı ve çeyrekte 3 dakika geride kalırken Dixon’dan gelen üçlükle 24-25 öne geçti. Bu dakikalarda oyun üstünlüğünü tekrar eline alan temsilcimiz farkı daha da açma imkanlarından yararlanamazken devreye 29-32 önde girmeyi başardı.

Üçüncü çeyreğe iyi başlayan Fenerbahçe maçtaki en büyük farka 4. dakika geçilirken skoru 32-39’a getirerek ulaştı. Ancak çeyreğin geri kalan kısmında hücum ritmini kaybeden ve Sergi Llull’ün tekrar oyuna dahil olmasına engel olamayan temsilcimiz son çeyreğe 48-43 geride girdi.

Son çeyrek başa baş bir mücadeleye sahne olurken Real Madrid bitime 3 dakika kala farkı 9’a kadar çıkarttı. Çalınan teknik faul sonucu gelen sayılarla skoru 59-56’ya getiren Fenerbahçe kalan sürede öne geçme fırsatlarından yararlanamadı ve mücadeleden 61-56 mağlup ayrıldı.

İŞTE EUROLEAGUE'DE SON DURUM:


YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)