BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe gelirleri tavan yapacak----

Fenerbahçe gelirleri tavan yapacak

Fenerbahçe gelirleri tavan yapacak
25 Eylül 2014 - 09:10 www.finansgundem.com

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 'en büyük hayalim' dediği 1 milyon üye projesi için heyecan artıyor

Fenerbahçe, üye konusunda çıtayı en yükseğe koydu. Derneklerden alınan ilk taleplere göre ise sarı-lacivertliler 1 yıl içinde 200 bin temsilci üye ile 10 bin genel kurul üyesinin kulübe katılmasını bekliyor. Bu 400-500 milyon TL arasında bir gelir demek... 1 milyon hedefine ise 6 yılda ulaşılması planlanıyor.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Bu hedeflerin gerçekleşmesi, Fenerbahçe'nin sadece bu projeden 1 yılda 400-500 milyon TL arası bir gelir elde etmesi anlamına geliyor. Gelecek yıllarda da 1 milyon üyenin sadece yıllık aidatından 100 milyon TL civarında girdi olacağı ifade ediliyor.

F.BAHÇE'NİN KURTULUŞU

"1 Milyon Üye" projesi için tanıtım ve lansman 15 Ekim'de başlayacak. Televizyon ve gazetelerde tanıtım reklamları 15 gün boyunca dönecek. Başkan Aziz Yıldırım, futbol takımı ve camia tüm fertleriyle bu kampanyanın daha fazla kişiye ulaşması için uğraş verecek. Başkan Aziz Yıldırım, bu kampanya için "Fenerbahçe'nin kurtuluşu" ifadesini kullanıyordu.

4.YILDIZLA PATLAMA

1 Milyon Üye kampanyasının yanı sıra, diğer unsurlarla da 2015'te gelir patlaması hedefliyor. 4.yıldız takılırsa F.Bahçe ligden alacağı paranın yanı sıra şampiyonlar ligi gelirlerine de kavuşacak. Forma sponsoru için görüşmeler başladı ve 4 yıldızlı forma reklamından yıllık 10 milyon Euro hedefleniyor. Ayrıca stat isim sponsoru konusunda da gelişmeler yaşanıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)