BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe eğer şike yaptıysa...----

Fenerbahçe eğer şike yaptıysa...

Fenerbahçe eğer şike yaptıysa...
08 Temmuz 2013 - 20:08 www.finansgundem.com

Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü yıldızından şok eden şike açıklaması...

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt ülkesinde katıldığı bir radyo programında 'Fenerbahçe'nin şike yaptığına inanırsam İstanbul'da 1 dakika durmam' dedi.
Daha önce verdiği bir röportajda "şike midemi bulandırıyor" diyen Fenebahçe'nin yıldız oyuncusu Dirk Kuyt, Hollanda'da konuk olduğu Radio 1'd yayımlanan spor programında milli takım kaptanlığının kendisinden ve Sneijder'den alınmasından sonra oluşan ortamı değerlendirirken, kendisine sürpriz şekilde F.Bahçe'nin, şike yaptığı için UEFA tarafından cezalandırıldığı hatırlatıldı.
'TAKIMIMIN TEMİZ OLDUĞUNA İNANIYORUM'
Kuyt bunun üzerine, "Takımıma transfer olmadan önce yöneticilerle bu konuyu konuşmuştuk ve onlar bana temiz olduklarını söylemişlerdi. Ben takımımın hala temiz olduğuna inanıyorum" dedi.
'ŞİKE VARSA 1 DAKİKA DURMAM'
Spikerin "Peki ya verilen ceza" deyince Kuyt, "Süreci yakından izliyorum. İnanın bana F.Bahçe'nin şike yaptığına inanırsam bir dakika İstanbul'da durmam. Eğer benden duymak istediğiniz buysa" diye sert çıktı. Kuyt, Feyenoord'a döneceği ile ilgili soruya ise, "Orası benim yuvam. Elbet bir gün döneceğim" dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)