BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporFenerbahçe Doğuş'un Madrid zaferi----

Fenerbahçe Doğuş'un Madrid zaferi

Fenerbahçe Doğuş'un Madrid zaferi
03 Mart 2018 - 00:59 www.finansgundem.com

THY Euroleague'nin son şampiyonu Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda güçlü rakibi Real Madrid'i 86-83 mağlup etmeyi başardı, Play-off'a kalmayı garantiledi

THY Euroleague'de normal sezonun 24. haftasında Fenerbahçe Doğuş, deplasmanda Real Madrid'i 86-83'lük skorla mağlup etti ve bu sezonki 17. galibiyetini aldı. Obradovic'in öğrencileri normal sezonun bitimine 6 hafta kala üçüncü sıradaki yerini korudu. Ev sahibi Real Madrid ise 10. kez mağlup oldu ve 7. sırada kaldı.

Türk Hava Yolları (THY) Avrupa Ligi 24. hafta maçında, Real Madrid ile Fenerbahçe Doğuş takımları, Madrid'deki Wizink Center'da karşılaştı. İspanyol ekibi Real Madrid ilk yarıyı Fenerbahçe Doğuş karşısında 45-40 önde kapattı.

İkinci yarı toparlanan Fenerbahçe Doğuş rakibini 86-83 mağlup etti ve üst üste 3. galibiyetini aldı.

Maçın ilk çeyreği 20-20’lik skorla geçilirken devreye Real Madrid 45-40’lık üstünlükle girdi. Üçüncü çeyrekte oyuna ağırlığını koymaya başlayan temsilcimiz hem farkı kapattı hem de son çeyreğe 68-65 önde girdi. Büyük bir heyecana sahne olan son çeyrekte Jan Vesely, 5 faulle oyun dışında kaldı. Zeljko Obradovic’in öğrencileri dış şutlardaki başarısıyla farkın kapanmasına izin vermedi ve son bölümde nefes kesen mücadelenin ardından parkeden 86-83 galip ayrıldı.

SLOUKAS MAÇIN YILDIZI

Fenerbahçe Doğuş’ta Kostas Sloukas 18 sayıyla maçın ve takımının en skorer oyuncusu oldu. Ev sahibi Real Madrid’de ise Jaycee Carroll 15 sayı kaydetti ve Real Madrid adına en çok sayı kaydeden oyuncu oldu. Fenerbahçe ayrıca rakibine karşı ikili averaj üstünlüğünü de ele geçirdi.

MAÇIN HAREKETİ BOBY DIXON'DAN

Karşılaşmanın ikinci periyodunda Fenerbahçe'nin yıldız oyun kurucusu Boby Dixon'ın kendi sahasından, tam 17 metre mesafeden attığı üçlük maça damgasını vuran hareket oldu. 

OBRADOVIC ETKİSİ

Fenerbahçe Doğuş'un dünyaca ünlü hocası Obradovic, takımın tüm oyuncularını hakem kararlarına takılmadan oyuna odaklanmasını sağlayarak galibiyetin mimarı oldu. Obradovic, hakeme ilk itiraz eden oyuncusu Guduric'i hiç tereddüt etmeden oyundan çıkardı. 

FENERBAHÇE DOĞUŞ PLAY-OFF'U GARANTİLEDİ

Son şampiyon Fenerbahçe Doğuş, Real Madrid zaferiyle bu sezon 17. galibiyetini elde ederek bitime 6 maç kala Play-off'a kalmayı garantiledi. 

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ya voleybol05 Mart 2018 08:01

    voleybolda da bizim aslanlar size çakmış... onu da haber yapsanıza.. sizi gidi dizi fener yalamaları sizi!