BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkFED'den bankalara özel uyarı----

FED'den bankalara özel uyarı

FED'den bankalara özel uyarı
31 Ağustos 2023 - 07:00 www.finansgundem.com

FED, 250 milyar dolara kadar varlığı olan özel bankalara, denetimi sıkılaştırmanın bir parçası olarak uyarılarda bulundu. Denetimden sorumlu başkan yardımcısı Barr, yılın başlarında denetimin hızını artırma sözü vermişti

Fed, 100-250 milyar dolar aralığında varlığı olan bölgesel bankalara özel uyarılarda bulundu

ABD Merkez Bankası (Fed), denetimi sıkılaştırma çabalarının bir parçası olarak 100 milyar ila 250 milyar dolar varlığa sahip bölgesel bankalara özel uyarılarda bulundu.

MICHAEL BARR, SÖZÜNÜ TUTUYOR

Bloomberg News'ün konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre, Fed'den özel uyarı alan bankalar arasında Citizens Financial, Fifth Third Bancorp ve M&T Bank Corp bulunuyor.

Habere göre, Fed'in bölgesel bankalara yaptığı özel uyarılar, kredi verenlerin sermaye ve likiditelerinden teknoloji ve uyumluluklarına kadar her konuya değiniyor.

Dikkat gerektiren hususlar ve acil dikkat gerektiren hususlar ya da MRA'lar ve MRIA'lar olarak bilinen bu tür uyarılar, müfettişlerin bu yıl First Republic Bank, Silicon Valley Bank ve Signature Bank'ın çöküşüyle zaten gergin olan bir sistemde başka stres belirtileri aramasıyla birlikte gündeme geldi. Bu, Fed'in denetimden sorumlu başkan yardımcısı Michael Barr'ın bu yılın başlarında denetimin "hızını, gücünü ve çevikliğini artırma" sözü vermesinin ardından her büyüklükteki bankayı etkileyen daha geniş bir inceleme artışının bir parçası.

Fed yetkilisi Harker: 2024’e dek faiz indirimi olmaz

 

FED faiz artırmak zorunda kalabilir

 

Fed yetkilisinden Faiz açıklaması: Zirveye yakınız

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)