BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFED yöneticilerinden net sinyal yok ----

FED yöneticilerinden net sinyal yok

FED yöneticilerinden net sinyal yok
22 Mayıs 2013 - 12:00 www.finansgundem.com

FOMC tutanakları beklenirken FED yöneticilerinin açıklamalardan net bir sinyal çıkmadı

Piyasalar TSİ 21:00'de açıklanacak FED toplantı tutanaklarını beklerken FED yöneticilerinin dün gece yaptıkları açıklamalardan net bir sinyal çıkmadı.
St. Louis President James Bullard, FED'in tahvil alım programını sürdürmesi gerektiğini belirterek, ekonomiyi desteklemek için varlık alımlarından daha etkili bir yol olmadığını söyledi. Büyümenin istenilen düzeyin altında olduğuna dikkat çekti.
Bullarda öte yandan Euro Bölgesi'nde uzayan düşük büyüme dönemi ve deflasyona dikkat çekerek, ECB'nin gereken niceliksel gevşetme adımlarını atmaması durumunda bölgenin Japonya'ya benzer dönemler yaşayabileceğini kaydetti.
Öte yandan FED'in Başkan Bernanke ve Başkan Yardımcısı Yellen'den sonra en etkili ismi olan New York FED Başkanı William Dudley, "Niceliksel gevşetme politikasında bir sonraki adım yukarı yönlü mü yoksa aşağı yönlü mü olacak emin değilim" değerlendirmesinde bulundu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)