BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa'Fed politika değiştirmeyecek'----

'Fed politika değiştirmeyecek'

'Fed politika değiştirmeyecek'
28 Haziran 2013 - 19:52 www.finansgundem.com

Fed Yönetim Kurulu Üyesi Jeremy Stein, Fed'in herhangi bir politika değişikliği işareti vermediğini söyledi

Fed Yönetim Kurulu Üyesi Jeremy Stein, merkez bankasının işsizlik oranı yüzde 7'nin aşağısına düştüğünde 85 milyar dolar tutarındaki aylık tahvil alımlarını azaltmayı planladıklarını açıklamasının, herhangi bir politika değişikliği işareti vermediğini söyledi. Stein rekor seviyedeki teşviklerin destekçisi olarak biliniyor.
Stein, Fed Başkanı Ben S. Bernanke'nin geçen hafta yaptığı açıklamalarda Fed'in alımları muhtemelen işsizlik yüzde 7 civarına geldiğinde sonlandıracağını söylemesindeki amacın, şimdiye kadar çok iyi tanımlanamayan "sürekli ve yeterli ilerleme" kavramını daha belirgin kılmak olduğunu ifade etti.
 
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • bbb28 Haziran 2013 22:00

    Bütün ülkeler zenginlerinin parasının direkt piyasaya girmesi için zorlayıcı kanunlar çıkartmalıdır. Böylece para basımı azaltılıp, faizler de düşük tutulmalı. Gerekirse her türlü devlet tahvili v.b. özel sektör tahvillerine de vergi konulmalıdır. Buna bir şekilde başlanmak zorunda. Zenginlerde parayı kazandıkları ülkelerine borçlular, bunu yapmak zorundalar. Bütün ülkeler bu konuda ciddi adımlar atarken dünyada vergi cennetlerine kesinlikle son verilmelidir. Hiç bir ayrıcalıklı bölge ülke kalmamalıdır.