BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemFBI'dan İsrail'e habersiz ziyaret----

FBI'dan İsrail'e habersiz ziyaret

FBI'dan İsrail'e habersiz ziyaret
15 Şubat 2024 - 03:36 www.finansgundem.com

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktörü Wray, İsrail’e habersiz bir ziyaret gerçekleştirerek emniyet ve istihbarat yetkileriyle bir araya geldi.

ABD Federal Soruşturma Bürosu (FBI) Direktörü Christopher Wray'in İsrail ziyaretine ilişkin olarak FBI'dan yapılan açıklamada, Wray’in bölgedeki gelişmeleri görüşmek üzere İsrail’e habersiz bir ziyarette bulunduğu, İsrail’in emniyet ve istihbarat yetkileriyle bir araya geldiği belirtildi.

Wray'in ziyaretinde, İsrailli meslektaşlarıyla ortaklığını, "uzun süredir devam eden, yakın ve sağlam bir ortaklık" olarak nitelendirdiği ifade edilen açıklamada, Wray'in ayrıca FBI’ın İsrail’e desteğini sürdüreceğini belirttiği ve iki ülke arasındaki işbirliğinin önemini vurguladığı aktarıldı.

FBI’ın müttefiklerini güvende tutma konusundaki kararlılığına vurgu yapılan açıklamada, "FBI, vatandaşlarını terör tehditleri ve eylemlerinden korumak için devam eden çabalarında destek sağlamak üzere İsrail’den gelen taleplere yanıt vermiştir ve vermeye devam edecektir." değerlendirmesinde bulunuldu.

Açıklamada, Wray’in İsrail’deki FBI personeliyle de görüşerek kendilerine ortaklara ve bölgeye adanmışlıkları ile hizmetleri için teşekkür ettiği kaydedildi.

İsveç terörle mücadele konusunda adım atacak

 

ABD'li 25 senatörden Biden'a "Gazze'de esir-ateşkes anlaşması" için çağrı

 

ABD'de silah sesleri: Yaralılar var

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)