BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaEmlakF.Bahçe'nin arazisine el konulacak----

F.Bahçe'nin arazisine el konulacak

F.Bahçe'nin arazisine el konulacak
03 Mayıs 2013 - 17:15 www.finansgundem.com

Maliye Bakanı Şimşek, Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'ndaki tesisleri ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu

Bakan Şimşek, son dönemde tartışmalara neden olan ve sportif amaçlı verilen araziye ticari amaçlı otel ve Fenerium mağazası inşa edilmesi gerekçesiyle yıkımı gündeme gelen Fenerbahçe'nin Topuk Yaylası'ndaki tesisleri ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.
Hürriyet'ten Aysel Alp'in haberine göre, herhangi bir şekilde yıkımın söz konusu olmadığını belirten Şimşek, konuyla ilgili kararı Fenerbahçe Kulübü'nün vereceğini ifade etti.
Bakan Şimşek şunları söyledi:
“Topuk Yaylası’nı biz Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne sportif amaçlı faaliyetler için vermişiz. Onlar da Fenerbahçe’ye sadece sportif tesis için vermiş. Milli takımla kullanır, falan denilmiş. Sonra buralarda ticari faaliyet gösterildiğine dair denetim elemanlarımızın tespiti var”
Takımın geldiğinde kalması için yapılmış on, on beş odalı bir küçük motel; diğer zamanlarda da gelenler kalıyor. Tam bir ticari faaliyetten söz edilemez, sorumuza ise Şimşek, “On ya da elli odalı  tesis; fark etmez ki; ticari mi değil mi? Kural kuraldır. Ya eski haline dönecek, ticari anlamda bir işletmeden vazgeçilecek; ya da Maliye’den bir ticari işletme gibi kiralanacak. Kararı Fenerbahçe Kulübü verecek. Şimdi bu seçenekler üzerinde çalışıyorlar, bize bildirecekler.”

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)