BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporF.Bahçelilerden Aydınlar itirafı!----

F.Bahçelilerden Aydınlar itirafı!

F.Bahçelilerden Aydınlar itirafı!
05 Kasım 2013 - 06:59 www.finansgundem.com

Aziz Yıldırım’ın yeniden başkan seçilmesine en çok F.Bahçe Futbol Takımı’nın önde gelen isimleri sevindi

F.Bahçe'de teknik direktör Ersun Yanal’ın hem 3 Temmuz süreciyle ilgili hem de olağan üstü seçimli genel kurul öncesi söylediği “Saha içinde kalacağız” sözüne rağmen sarı-lacivertli bazı futbolcuların bu kongreyi neredeyse başkan Aziz Yıldırım kadar önemsediği ortaya çıktı. 2010-2011 sezonu şampiyonluğunu yaşayan futbolcular seçime birkaç gün kala kızışan ortamda kamuoyu önünde olmasa da kendi aralarında sık sık kongre değerlendirmesi yaptılar.

Vatan'da yer alan habere göre, özellikle Mehmet Ali Aydınlar’ın açıklamalarıyla ilgili olarak “Acaba kazanır mı?” sohbetleri yapılırken, “Eğer olur da kazanırsa bu durumu hazmedemeyiz” yorumları yapıldı. Takımın önde gelen isimlerinden bazı futbolcular daha da ileriye giderek kendi aralarında yaptıkları değerlendirmede “Bize ‘şike yaptınız’ dediler, alın terimizi hiçe saydılar, sahadaki emeğimize laf söylediler. Kalkıp da bu insanlar başımıza başkan olduğunda Samandıra’ya gelip bize ne anlatacak? Onun elini nasıl sıkacağız? Bu mümkün değil. Bu durumu kaldıramayız.

Yapılacak en iyi şey takımdan ayrılmak olur hem de en kısa sürede. Tekrar aynı duyguları yaşamaktan ve o günlere dönmekten çok sıkıldık. Ne acılar ne sıkıntılar çektik takım olarak. Hocamız, teknik heyet ve takım halinde kendimizi anlattık, ‘2.Lig’e düşürün’ bile dedik. Bu yüzden Mehmet Ali Aydınlar’ı başkanımız Aziz Yıldırım kadar sevemeyiz. Aziz başkan yaşadıklarımızın en büyük şahidi. F.Bahçe için hapis bile yattı. Metris’e gittiğimizde bir çoğumuz duygusal anlar yaşadı. Bize bunları yaşatanlarla yan yana gelmek bu yüzden zor olur” dedi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)