BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinFatih'te bina çöktü----

Fatih'te bina çöktü

Fatih'te bina çöktü
07 Ağustos 2014 - 03:08 www.finansgundem.com

3 katlı tarihi ahşap binanın yıkılması sonucu göçük altında kalan 4 kişiyi itfaiye kurtardı

Fatih'te tarihi ahşap bir binanın, bitişiğindeki başka bir tarihi yapının üzerine çökmesi sonucu evde bulunan 4 kişi göçük altında kaldı. Yaralılar itfaiye ekipleri tarafından enkazdan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, saat 01.30 sıralarında Derviş Ali Mahallesi Vaiz Sokak üzerinde meydana geldi. 3 katlı tarihi ahşap bir binanın, bitişiğinde bulunan başka bir tarihi binanın üzerine çökmesi sonucu evde uyuyan Hanife Sertaş (40), Gülsüm Esmeray (55), Uğur Sertaş (18) ve Tayfun Sertaş (12) göçük altında kaldı. Sokak sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu, Hanife Sertaş, Uğur Sertaş ve Tayfun Sertaş göçük altından kısa sürede çıkarılarak çevredeki hastanelere sevk edildi. Enkaz altında sıkışan Gülsüm Esmeray ise itfaiye ekiplerinin yaklaşık 40 dakika süren çalışması sonucu çıkarılarak ambulansla hastaneye sevk edildi. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Yaralıların enkazdan çıkarıldığı sırada yakınları sinir krizleri geçirdi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi aldı.

Çöken binanın yakınında oturanlar, binanın uzun süredir çökme işaretleri verdiğini ve Fatih Belediyesi'ne ihbarda bulunduklarını belirterek, tedbir almayan belediyeyi suçladı. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)