BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFacebook yarın kılık değiştirecek!----

Facebook yarın kılık değiştirecek!

Facebook yarın kılık değiştirecek!
06 Mart 2013 - 14:42 www.finansgundem.com

Facebook, yarın büyük bir yenilik daha yapacak. İşte o yeni değişikliğin ayrıntıları

Sosyal medya devi Facebook, 7 Mart'ta 'Haber Kaynağı' görünümünü değiştiriyor. Facebook 'Haber Kaynağı'nın yeni görünümünü TSİ 20.00'da Yeni Zelanda'da gerçekleştirilecek etkinlikte paylaşacak.

Medyaya gönderilen davetiyeler, yeniliğin hangi konuda olacağını da söylüyor: "Gelin ve haber kaynağının yeni halini görün."

Facebook, bir önceki etkinliğinde kişileri, fotoğrafları ve ilgi alanlarını çeşitli sorular sorarak bulmaya yarayan Graph Search'ü tanıtmıştı. Graph Search, yeni bir Facebook telefonu bekleyenler için hayal kırıklığı yaratmıştı. Graph Search'ün ilk aşamada Türkçeyi desteklememesi de çoğumuzu ondan uzak bırakmıştı. Haber kaynağında yapılacak yeniliğin çok büyük bir yenilik olmayacağı düşünülse de, Graph Search'ten daha heyecan vereceği olduğuna inanılıyor.

Haber kaynağındaki yeniliğin sadece arayüz anlamında değil, reklamların gösterilmesi gibi çalışma mantığında da değişiklikler sunması mümkün...
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)