BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaFaber bu piyasaları seviyor----

Faber bu piyasaları seviyor

Faber bu piyasaları seviyor
31 Ocak 2013 - 15:56 www.finansgundem.com

Yatırımcı Marc Faber, krizde olan ülkelerin piyasalarına ilgi duyuyor

Gloom, Boom & Doom Report´un yayımcısı Marc Faber, "Mart 2009´dan bu yana, yaklaşık dört yıldır ilk kez bu piyasayı seviyorum. Çünkü o yukarı gittikçe biz de muhtemelen iyi bir çöküşe gideceğiz, fena halde bir çöküşe..." dedi.
Faber´e göre, piyasalarda işler iyi gittiği zaman satış için harika bir zamandır, aksine aşırı sıkıntılı piyasalar ise alım fırsatı için iyi bir zaman anlamına gelir.
Faber, "Bir yıl önce Avrupa´nın ruh hali korkunçtu, hiçkimse hisselerin yükselebileceğini öngörmüyordu. Oysa 2012 yılı Mayıs ayından bu yana, bir yıldan bile az bir zaman içinde Portekiz, İspanya, İtalya, Fransa borsaları % 30-40 arası yükseldi. Yunan hisse senedi piyasası ise iki kat değer kazandı. Dolayısıyla hisse senedi almak için ortada hiçbir neden yoksa eğer hisse senedi satın almalısınız" diye konuştu.
Öte yandan, Marc Faber, CNBC´ye yaptığı açıklamada, aşırı parasal gevşemelerin tehlikeli yan etkileri olacağını ve piyasaların merkez bankalarının hatalarını mutlaka cezalandıracağını söyledi.
 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)