BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemF-16'larımız Rus uçağını izledi----

F-16'larımız Rus uçağını izledi

F-16'larımız Rus uçağını izledi
11 Kasım 2013 - 01:16 www.finansgundem.com

Genelkurmay, Karadeniz'de Türk hava sahasına paralel olarak uluslararası hava sahasında uçan Rus uçağının Türk F-16'larınca izlendiğini bildirdi

Genelkurmay Başkanlığından, Karadeniz'de Türk hava sahasına paralel olarak uluslararası hava sahasında uçan Rus askeri uçağının Türk F-16'larınca devriye uçuşuyla izlendiği bildirildi.

TSK'nın günlük faaliyetlerine ilişkin Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Hava Kuvvetleri Komutanlığına ait F-16'lar Karadeniz'de Türk hava sahasına paralel olarak uluslararası hava sahasında uçan İL-20 Rus askeri uçağını devriye uçuşuyla izledi.

Sitede yer alan duyuruda iki F-16'nın Gaziantep-Hatay bölgesindeki hava muharebe devriye görevini sürdürdüğü belirtilirken Sahil Güvenlik Komutanlığına ait bir botun Doğu Karadeniz’de, bir botun Kuzey Ege’de, iki botun ise Türkiye-Suriye deniz hududunun kontrolü amacıyla İskenderun Körfezi açıklarında devriye görevi gerçekleştirdiği kaydedildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)